Lees alles over het zwerfafvaldashboard

Delen

Zwerfafval.incijfers.nl is een online dashboard dat gemeenten inzicht biedt in de resultaten van hun zwerfafvalbeleid. Hier uploaden gemeenten informatie over hun zwerfafvalbeleid en monitoringresultaten om aanspraak te maken op de Zwerfafvalvergoeding.

Wat kun je ermee? 

Door informatie over het zwerfafvalbeleid en monitoringdata te delen ontstaat een completer beeld van de zwerfafvalsituatie in je gemeente. Het dashboard biedt ook de mogelijkheid de resultaten uit jouw gemeente vergelijken met Nederlandse gemiddelden, de provincie of het gemiddelde van gemeenten in bepaalde klassificaties. Zó kun je eenvoudiger knelpunten in je zwerfafvalaanpak signaleren en het beleid erop aanpassen. En omdat je ziet wat wel of niet werkt in andere vergelijkbare gemeenten krijg je een beter idee van hoe je het beleid kunt aanpassen. 

Nog geen login? Neem contact op via de onderstaande gegevens. 

Hulp en ondersteuning 

Op Zwerfafval.incijfers.nl vind je een uitgebreide lijst ondersteunende documenten die je kunnen helpen bij het opzetten, omzetten of uitbesteden van de monitoring. Heb je na het raadplegen van deze documenten nog vragen over Zwerfafval.incijfers.nl? Dan kun je bellen via 070 – 304 20 80 of mailen naar zwerfafvalvergoeding@nederlandschoon.nl.