Kom op 26 november naar Het Rendement van Schoon

Delen

Kom op 26 november 2018 naar het landelijke zwerfafvalcongres ‘Het Rendement van Schoon’ in de Rijtuigenloods in Amersfoort. In diverse inspirerende sessies brengen NederlandSchoon, Rijkswaterstaat en de NVRD je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het vlak van zwerfafval en schoon.

Op het congres vind je een inspiratieplein waar diverse organisaties zich presenteren. En tijdens de lunch kun je in wagons naar diverse pitches luisteren en kijken naar de meest innovatieve oplossingen op het gebied van zwerfafval en schoon.

Voor wie?


Het congres is interessant voor (beleids)medewerkers bij gemeenten en provincies - op het gebied van zwerfafval, openbare ruimte, beheer en inrichting – en overige geïnteresseerden zoals leveranciers van afvalvoorzieningen, (vastgoed)beheerders en brancheverenigingen.

Kom ook


Je kunt nu al een plek reserveren voor het congres. Dan ben je ook als eerste op de hoogte van het programma. De officiële uitnodiging voor het congres volgt in september. Annuleren kan kosteloos tot twee weken voor het congres.

Praktische informatie

Wanneer: maandag 26 november 2018
Hoe laat: 9.30 u. tot 17.00 u.
Kosten: 125 euro ex. Btw.

Boek een inspiratiestand


Wil je jouw innovatieve bedrijf of project presenteren op het inspiratieplein? 
Wees welkom. Voor € 750,- ex. Btw krijg je:
  • Dagtickets voor twee standhouders
  • Een plek van 2 X 2 met stroom
  • De gelegenheid om te pitchen tijdens de lunch
  • Je logo en link op hetrendementvanschoon.nl
  • Een heerlijke lunch
Klik hier om je stand aan te melden. Voor vragen kun je contact opnemen met Bas Kerkhof bij de VNG. (bas.kerkhof@vng.nl