Wordt jouw winkel de Schoonste Supermarkt van Nederland?

Delen

Als sponsor van de Supermarkt van het Jaar verkiezing, introduceren we dit jaar een extra prijs: die voor de Schoonste Supermarkt van Nederland. Alle supermarkten die meedoen aan de Supermarkt van het Jaar Verkiezing dingen automatisch mee naar de titel.

In een schoon winkelgebied wordt meer geld verdiend. Mensen blijven er langer en geven er meer geld uit. Reden genoeg om te zorgen dat jouw supermarkt en de directe omgeving brandschoon blijven. En als jouw supermarkt wordt uitgeroepen tot schoonste van het land, is dat niet alleen een prachtig visitekaartje voor je supermarkt, maar ook voor het omliggende winkelgebied. 

Zó doe je mee

Alle supermarkten die meedoen aan de Supermarkt van het Jaar Verkiezing dingen automatisch mee naar de titel Schoonste Supermarkt van het jaar. Deelname biedt een mooie kans om te zien hoe jouw supermarkt het doet in vergelijking met andere supermarkten. Dit jaar doen 116 supermarkten mee. Meer kans maken op winst? Lees dan onze tips voor een schone supermarkt.

De prijzen

  • De winnende supermarkt mag zich een jaar lang de Schoonste Supermarkt van Nederland noemen krijgt een promopakket met winkelposters en eervolle vermeldingen in persberichten en andere publicaties, een bokaal en gratis PR en media-aandacht.
  • De 10 hoogst scorende supermarkten krijgen een promopakket en eervolle vermeldingen in persberichten en andere publicaties.

Bekendmaking winnaars

De Schoonste Supermarkt wordt gekozen na beoordelingen van alle supermarkten door de vakjury, mystery visits en consumenten enquêtes in de periode september-november.
De winnaars de van titel Schoonste Supermarkt worden in de week van 18 januari bekend gemaakt.
 

"Als het buiten de supermarkt netjes eruitziet, dat zet dat de toon voor de winkelbeleving."

Martijn van Weert | NederlandSchoon

Bestel supermarktmaterialen

Meer kans maken op de titel Schoonste Supermarkt van het jaar? Bestel dan supermarktmaterialen via webshopschoon.nl. Daar vind je alles om je supermarkt in topvorm te krijgen voor de juryrondes.