Maak je eigen gemeentepagina voor de pilot Schoon Belonen

Delen

Iedere deelnemende gemeente heeft nu de mogelijkheid om een eigen gemeentepagina te maken voor de pilot Schoon Belonen. Je krijgt hiervoor een webpagina op de website Supporter van Schoon. Een mooie manier om je plannen, zwerfafval-acties en deelnemende organisaties meer aandacht te geven!

Met deze webpagina krijg je de mogelijkheid een apart communicatiekanaal voor je pilots in te richten. Op je pagina licht je bijvoorbeeld je plannen nog wat concreter toe en heb je alle ruimte voor inspirerende verhalen en best practices, enthousiaste deelnemers en sprekende fotoreportages. Ook presenteer je hier verschillende pilotresultaten of hou je een handige pilotagenda bij met alle relevante activiteiten en bijeenkomsten.

Hoe werkt het?

Alle deelnemers krijgen toegang tot een dashboard waarop je zelf je eigen pagina kunt beheren. Supporter van Schoon zorgt voor een mooie basisopmaak van je pagina. Daarnaast is het mogelijk om ondersteuning te krijgen door NederlandSchoon bij het vullen van de pagina.

Bekijk voorbeeld

Wil je een impressie van hoe je eigen pilotpagina eruit kan komen te zien? Kijk dan naar dit voorbeeld van Goeree-Overflakkee.

(Aan)vragen?

Wil je meer weten over een gemeentepagina Schoon Belonen? Neem dan contact via schoonbelonen@supportervanschoon.nl