Landelijke Opschoondag: zaterdag 24 maart. Doe ook mee!

De Landelijke Opschoondag 2018 is op zaterdag 24 maart. Dan organiseren mensen door het hele land leuke opschoonacties om samen hun buurt of straat schoon te houden. Doe ook mee en meld jouw actie aan!

Zó doe je mee

Meedoen aan de Landelijke Opschoondag is eenvoudig. En hoeft niet lang te duren. Als iedereen een uurtje zijn handen uit de mouwen steekt, is de buurt al snel een stuk schoner.

  • Meld je aan als Supporter van Schoon.
  • Organiseer een opschoonactie.
  • Meld hem aan via de Supporter van Schoon website.
Meld je actie aan
Heb je geen tijd om zelf een actie te organiseren? Geen nood. Kijk dan welke acties bij jou in de buurt zijn en sluit aan.

Bestel actiematerialen

In onze webshop vind je alle materialen die je nodig hebt voor een opschoonactie. Tip: Na het aanmelden van een actie kun je sommige artikelen gratis bestellen.

Deel je actie: #LOD2018

We vinden het leuk om te zien en horen wat Supporters van Schoon doen tijdens de Landelijke Opschoondag. Deel berichten over jouw opschoonacties tijdens de Landelijke Opschoondag via Facebook en Twitter.
Je kunt ons vinden op Facebook (facebook.com/SupporterVanSchoon),Twitter (@supporterschoon) en Instagram (@supportervanschoon). Voor de Landelijke Opschoondag gebruiken we de hashtag #LOD2017.

Heb je geen Facebook of Twitter? Je kunt je foto's en filmpjes ook naar info@nederlandschoon.nl mailen.
24 MAART 2018 Landelijke opschoondag Één buurt Één missie Doe ook mee!