Tóch een Landelijke Opschoondag later dit jaar

Delen

Al 18 jaar lang valt de Landelijke Opschoondag op de 3e zaterdag van maart. Behalve dit jaar, om een hele goede reden. Voor iedereen die de Landelijke Opschoondag een warm hart toedraagt en toch in actie wil komen voor een 100% zwerfafvalvrije buurt, hebben we goed nieuws. Er is een nieuwe datum. In plaats van een frisse start van de lente, gaan we op 19 september aan de slag voor een schone aftrap van de herfst.

Landelijke Opschoondag op 19 september 2020

De Landelijke Opschoondag is hét moment voor inwoners, ondernemers, verenigingen, sportclubs en scholen om samen in actie te komen voor een omgeving zonder zwerfafval. Omdat samenkomen nu door het RIVM wordt afgeraden, verplaatsen we de Landelijke Opschoondag naar zaterdag 19 september. Die dag is het ook World Cleanup Day, een bijzonder en belangrijk initiatief van de Plastic Soup Foundation. Graag komen we die dag samen in actie voor een gedeeld doel: een zwerfafvalvrije omgeving.

Meedoen? Dat is zo geregeld

Had je al een actie aangemeld voor de Landelijke Opschoondag, en staat die nog op de kaart? Dan hoef je alleen maar de actiedatum te wijzigen naar 19 september. Log daarvoor eerst even in op je persoonlijke account op supportervanschoon.nl. Stond er nog geen actie gepland, of heb je je actie na de bekendmaking vorige week verwijderd? Maak dan snel en eenvoudig een nieuwe actie aan.

Meld een actie aan

Of kies meteen een schoongebied