Sluit je aan

Onze vacatures

Zit er een baan voor je bij?

Wij zijn benieuwd naar jouw ideeën en ambities! Misschien passen ze heel goed bij de onze en kun jij bijvoorbeeld bijdragen aan spraakmakende campagnes, slimme maatregelen, effectieve pilots, interessant onderzoek en inspirerende samenwerking.

Manager Communicatie

Ben jij iemand die met enthousiasme het team communicatie kan leiden en een sparringpartner is voor het MT? Je zorgt samen met het team voor de juiste content om de boodschap om zwerfafval te voorkomen en op te ruimen uit te dragen. Je bedient al hun doelgroepen, van consument, tot gemeenten en bedrijven. Je zorgt er samen met collega’s en externe partners en bureaus voor dat hun content op creatieve en data gedreven manier wordt gepositioneerd. Je bent een echte teamspeler en weet het beste uit jouw team te halen.

Bekijk de vacature

Stage: Social Media

Wist je dat een bananenschil een jaar op straat blijft liggen? En een plastic flesje voor altijd als het niet wordt opgeruimd? Nederland Schoon gaat voor een 100% zwerfafvalvrij Nederland. Wil jij helpen om zwerfafval te voorkomen door via social media bewustzijn te creëren? Dat kan! Wij zoeken nog een Social Media Content Creator & Coördinator Stagiair. Als Social Media Stagiair maak je deel uit van het (Online) Content Team onder begeleiding van het grotere Communicatie Team.

Bekijk de vacature