Sluit je aan

Onze vacatures

Zit er een baan voor je bij?

Wij zijn benieuwd naar jouw ideeën en ambities! Misschien passen ze heel goed bij de onze en kun jij bijdragen aan spraakmakende campagnes, slimme maatregelen en interessant onderzoek.
Meer over werken bij Nederland Schoon vind je hier.

Junior Content Specialist

Net je opleiding afgerond en klaar om je carrière een boost te geven? Als junior content specialist bij Nederland Schoon in Den Haag houd jij je bezig met het creëren van content en de bijbehorende communicatiemiddelen. Met als uiteindelijke doel een schoon Nederland. Wij geloven namelijk dat het kan: Nederland 100% vrij van zwerfafval. En hoe gaaf zou het zijn om jouw eigen campagnes regelmatig langs de snelwegen terug te zien? Nieuwsgierig naar meer?

Bekijk de vacature

Stage: Social Media (feb 2023)

Wist je dat een bananenschil een jaar op straat blijft liggen? En een plastic flesje voor altijd als het niet wordt opgeruimd? Nederland Schoon gaat voor een 100% zwerfafvalvrij Nederland. Wil jij helpen om zwerfafval te voorkomen door via social media bewustzijn te creëren? Dat kan! Wij zoeken nog een Social Media Content Creator & Coördinator Stagiair. Als Social Media Stagiair maak je deel uit van het (Online) Content Team onder begeleiding van het grotere Communicatie Team.

Social Media Stage

Open sollicitatie

Onze ambities zijn groot. Nederland Schoon heeft de opdracht om namens de verpakkende industrie zwerfafval te voorkomen door onder meer een landelijke bewustmakingscampagne, tal van gedragsbeïnvloedende maatregelen en voortdurende monitoring en bijsturing. Over het voorkomen van zwerfafval hebben we veel expertise in huis, maar we zijn zeker benieuwd naar jouw ambities en je ideeën over een schoner Nederland! Laat het weten, stuur ons jouw motivatie en wij nemen contact met je op.

Mail ons

Stage lopen bij Nederland Schoon

Wist je dat een blikje wel 50 jaar op straat blijft liggen? Wij gaan voor een 100% zwerfafvalvrij Nederland. Bij Nederland Schoon zijn wij altijd op zoek naar jong ambitieus talent met een hart voor het milieu. We zijn benieuwd naar jouw ideeën over een schoner Nederland! Laat het weten, stuur ons jouw motivatie en wij nemen contact met je op.

Mail ons