Sluit je aan

Onze vacatures

Zit er een baan voor je bij?

Wij zijn benieuwd naar jouw ideeën en ambities! Misschien passen ze heel goed bij de onze en kun jij bijdragen aan spraakmakende campagnes, slimme maatregelen en interessant onderzoek.
Meer over werken bij Nederland Schoon vind je hier.

Projectleider Digitaal Platform

Ben jij een geboren leider? En weet je alle ins en outs van digitale ontwikkelingen? Dan is de functie als projectleider digitaal platform bij Stichting Nederland Schoon in Den Haag vast iets voor jou! In deze functie lever je een belangrijke bijdrage aan het realiseren van onze doelstellingen en zorg je voor optimalisatie van de website waar-op supporters zich kenbaar maken en inspiratie en informatie vinden over voorkomen en opruimen van zwerfafval.

Meer weten

Data Analist & CRM Specialist

Onderdeel zijn van een organisatie waar jij beschikbare data omzet naar bruikbare informatie? En waar je de mogelijkheid krijgt je functie volledig zelf in te richten binnen de geschetste kaders? Kom dan ons team versterken als data analist & CRM specialist bij Stichting Nederland Schoon in Den Haag. In deze rol focus jij je op marktbewerking, de communicatie en onze website. Nieuwsgierig naar meer?

Meer weten

Medewerker Kennis & Inhoud

Heb jij de ambitie om te werken in een omgeving waar je samen toewerkt naar een maatschappelijk doel; een land waarin we de rommel achter ons opruimen en waarin we op de juiste manier afval weggooien? In een functie waar jij onder andere een bijdrage levert aan kennisdocumenten en het verzamelen van externe gegevens? Dan zijn wij – Nederland Schoon – op zoek naar jou! Kom jij ons team in Den Haag versterken?

Meer weten

Stage: Social Media (feb 2023)

Wist je dat een bananenschil een jaar op straat blijft liggen? En een plastic flesje voor altijd als het niet wordt opgeruimd? Nederland Schoon gaat voor een 100% zwerfafvalvrij Nederland. Wil jij helpen om zwerfafval te voorkomen door via social media bewustzijn te creëren? Dat kan! Wij zoeken nog een Social Media Content Creator & Coördinator Stagiair. Als Social Media Stagiair maak je deel uit van het (Online) Content Team onder begeleiding van het grotere Communicatie Team.

Social Media Stage

Stage lopen bij Nederland Schoon

Wist je dat een blikje wel 50 jaar op straat blijft liggen? Wij gaan voor een 100% zwerfafvalvrij Nederland. Bij Nederland Schoon zijn wij altijd op zoek naar jong ambitieus talent met een hart voor het milieu. We zijn benieuwd naar jouw ideeën over een schoner Nederland! Laat het weten, stuur ons jouw motivatie en wij nemen contact met je op.

Mail ons

Open sollicitatie

Onze ambities zijn groot. Nederland Schoon heeft de opdracht om namens de verpakkende industrie zwerfafval te voorkomen door onder meer een landelijke bewustmakingscampagne, tal van gedragsbeïnvloedende maatregelen en voortdurende monitoring en bijsturing. Over het voorkomen van zwerfafval hebben we veel expertise in huis, maar we zijn zeker benieuwd naar jouw ambities en je ideeën over een schoner Nederland! Laat het weten, stuur ons jouw motivatie en wij nemen contact met je op.

Mail ons