Ontmoet de gemeenteadviseurs van NederlandSchoon

Delen

Ontmoet onze gemeenteadviseurs Anja, Josine en Marcel. Zij ondersteunen jouw gemeente bij de inzet van verschillende modules van het Gemeenteprogramma Zwerfafval. Ben je benieuwd welke modules het beste passen binnen het afvalbeleid van jouw gemeente? Neem dan contact op met de adviseur in jouw regio.

Vind jouw gemeenteadviseur

Anja Bouma

Friesland, Groningen, Drenthe en Flevoland

"Ik heb snel door wat de gemeente wil bereiken. Daardoor kunnen we meteen stappen maken en het plan tot uitvoering brengen.“

Mail Anja

Met mijn noordelijke nuchterheid en twee benen op de grond ben ik een echte doorpakker. Er wordt vaak veel gepraat over een plan of het staat in een rapport. Ik neem mensen bij de hand en laat zien wat er mogelijk is, welke winst er te behalen valt. Door gemeenten te enthousiasmeren zorg ik ervoor dat het plan ook echt tot uitvoering komt. Ik heb veel ervaring bij verschillende gemeenten die ik kan delen ter inspiratie, dat helpt echt.

Josine van Loon

Brabant, Zeeland en Noord- en Zuid-Holland

“Ik ben oplossingsgericht, als het niet linksom kan dan zorg ik ervoor dat het rechtsom gaat. Nee is eigenlijk geen optie.”

Mail Josine

Van containers tot zwerfafval, ik ben altijd met afval bezig. Het aanvoelen van de behoefte bij een gemeente en dit praktisch maken, dat helpt bij het vertalen naar de praktijk. Ik denk buiten de gebaande paden en ben altijd gedreven om een passende, creatieve, oplossing te vinden. Mijn kunst is om de helikopterview te behouden, om de gemeente te helpen scherp te blijven. Wat was ook alweer het doel? Moet er bijgestuurd worden?  

Marcel Stukker

Utrecht, Overijssel, Gelderland en Limburg

“Ik vertaal de vraag van jouw gemeente naar een praktische aanpak.” 

Mail Marcel

Met mijn achtergrond in verandermanagement en jarenlange gemeentelijke ervaring ondersteun ik jouw gemeente optimaal. Er is altijd winst te behalen, bijvoorbeeld met de juiste afvalvoorzieningen, communicatiemiddelen of gedragsverandering. Ik ben daarom steeds op zoek naar de meest gunstige en maximaal haalbare uitkomst, die bij jouw gemeente past. Samen komen we tot een oplossing om het zwerfafvalprobleem in jouw gemeente aan te pakken!

MEER WETEN OVER SCHOON BELONEN?

De belangrijkste kennis, tools, tips en inspiratie voor Schoon Belonen vind je op de Kenniswijzer Zwerfafval.