Meld je nu aan voor onze Kennisbijeenkomsten

Delen

Zet ze alvast in je agenda: op 24 september, 1 oktober en 26 november organiseren we weer Kennisbijeenkomsten binnen het Gemeenteprogramma Zwerfafval. De gratis Kennisbijeenkomsten zijn praktische, interactieve sessies speciaal voor beleidsmedewerkers en bestuurders die meer wil weten over hoe je in je gemeente aan de slag gaat met een integrale zwerfafvalaanpak. Ook deelnemen aan deze inspirerende middagen? Meld je dan nu aan.

Tijdens een Kennisbijeenkomst licht een gemeenteadviseur van NederlandSchoon toe hoe je aan de slag kan gaan met het brede Gemeenteprogramma Zwerfafval en de belangrijke rol die monitoring daarbij speelt. Er wordt dieper ingegaan op het thema van de bijeenkomst, en op de diverse maatregelen, stappenplannen en metingen. Ook komen er ervaren gemeenten aan het woord met praktijkvoorbeelden. Zij delen successen en uitdagingen. Behalve informatief en inspirerend is een Kennisbijeenkomst ook een uitstekende gelegenheid om met gemeenten in contact te komen en kennis en ervaringen uit te wisselen.

Ja, ik ben erbij

Dít zijn de onderwerpen

 

  • Dinsdag 24 september

       Monitoring

  • Dinsdag 1 oktober

       Schoon Belonen

  • Dinsdag 26 november

       Slimmer Schoonhouden en

       Handhaving

 

Programma

12:00 uur          Ontvangst met broodje

12:30 uur          Toelichting op het Gemeenteprogramma

13:00 uur          Diepere kennismaking met het thema van de bijeenkomst in de praktijk

13:30 uur          Pauze

14:00 uur          Gemeente aan het woord: praktijkvoorbeelden, successen en uitdagingen

14:30 uur          Speeddate met gemeenten

15.15 uur          Afsluiting

15:30 uur          Napraten met een drankje tot 16.00 uur

Locatie

Bar Beton, Centraal Station Utrecht, Stationshal 9 op de 1e verdieping aan de Jaarbeurszijde (buiten OV poortjes, bereikbaar via de trap boven spoor 11 en 12).

Erbij zijn?

Geef dan je aanwezigheid door via onderstaande button. Wacht niet te lang, want er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. We zien je graag bij onze Kennisbijeenkomsten!

Aanmelden