26 november: Kennisbijeenkomst Slimmer Schoonmaken & Handhaving

Delen

Zet alvast in je agenda: op 26 november vindt de Kennisbijeenkomst Slimmer Schoonmaken en Handhaving plaats. De bijeenkomst hoort bij het Gemeenteprogramma Zwerfafval en biedt een gratis praktische interactieve sessie speciaal voor beleidsmedewerkers en bestuurders die meer willen weten over hoe je in je gemeente aan de slag gaat met een integrale zwerfafvalaanpak. Meedoen? Meld je dan nu aan.

Tijdens een Kennisbijeenkomst licht een gemeenteadviseur van NederlandSchoon toe hoe je aan de slag kan gaan met het brede Gemeenteprogramma Zwerfafval en de belangrijke rol die monitoring daarbij speelt. Er wordt dieper ingegaan op het thema van de bijeenkomst, en op de diverse maatregelen, stappenplannen en metingen. Ook komen er ervaren gemeenten aan het woord met praktijkvoorbeelden. Zij delen successen en uitdagingen. Behalve informatief en inspirerend is een Kennisbijeenkomst ook een uitstekende gelegenheid om met gemeenten in contact te komen en kennis en ervaringen uit te wisselen.

Kom ook!

Slimmer Schoonmaken & Handhaving: hoe pak je het aan? 

Dinsdag 26 november, 12:00 tot 16:00 in Utrecht.

Ja, ik ben erbij

Programma

12:00 uur          Ontvangst met broodje

12:30 uur          Toelichting op het Gemeenteprogramma

13:00 uur          Diepere kennismaking met het thema van de bijeenkomst in de praktijk

13:30 uur          Pauze

14:00 uur          Gemeente aan het woord: praktijkvoorbeelden, successen en uitdagingen

14:30 uur          Speeddate met gemeenten

15.15 uur          Afsluiting

15:30 uur          Napraten met een drankje tot 16.00 uur

Meld je direct aan

Geef dan je aanwezigheid door via onderstaande button. Wacht niet te lang, want er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. We zien je graag bij onze Kennisbijeenkomsten!

Aanmelden