Ontmoet onze regiomanagers

Delen

Ontmoet onze regiomanagers: Anja, Josine, Rinze, Corien en Marcel. Zij ondersteunen jouw gemeente bij de inzet van verschillende modules van het Gemeenteprogramma Zwerfafval. Ben je benieuwd welke modules het beste passen binnen het afvalbeleid van jouw gemeente? Neem dan contact op met jouw regiomanager.

Vind jouw regiomanager

Corien Visser

Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht, Zeeland en West-Brabant

“Ik schat situaties in en vertaal deze snel naar kansen voor gemeenten.”

Mail Corien

Ik geef inzicht in wat NederlandSchoon gemeenten kan bieden. Van een snoeproute tot monitoring: ik geef uitleg en breng gemeenten, waar nodig, in contact met specialisten en relevante netwerken. Zó draag ik mijn steentje bij aan een zwerfafvalvrije omgeving.

Rinze van der Born

Friesland, Groningen, Drenthe, Flevoland

“Ik geloof in de kracht van een professioneel netwerk, de gunfactor en persoonlijke introductie.”

Mail Rinze

De wereld verandert continu. Voor een creatieve en commerciële doener en denker als ik, betekent dat constant bijblijven, kansen spotten én uitvoeren en uiteindelijk met elkaar de successen vieren. Daar krijg ik energie van. Dat doe ik ook als regiomanager bij NederlandSchoon waar ik samenwerk met gemeenten, ondernemers, inwoners en verenigingen aan een zwerfafvalvrije leefomgeving.

Anja Bouma

Friesland, Groningen

"Ik heb snel door wat de gemeente wil bereiken. Daardoor kunnen we meteen stappen maken en het plan tot uitvoering brengen.“

Mail Anja

Met mijn noordelijke nuchterheid en twee benen op de grond ben ik een echte doorpakker. Er wordt vaak veel gepraat over een plan of het staat in een rapport. Ik neem mensen bij de hand en laat zien wat er mogelijk is, welke winst er te behalen valt. Door gemeenten te enthousiasmeren zorg ik ervoor dat het plan ook echt tot uitvoering komt. Ik heb veel ervaring bij verschillende gemeenten die ik kan delen ter inspiratie, dat helpt echt.

Marcel Stukker

Overijssel, Gelderland, Limburg en Oost-Brabant

“Ik vertaal de vraag van jouw gemeente naar een praktische aanpak.” 

Mail Marcel

Met mijn achtergrond in verandermanagement en jarenlange gemeentelijke ervaring ondersteun ik jouw gemeente optimaal. Er is altijd winst te behalen, bijvoorbeeld met de juiste afvalvoorzieningen, communicatiemiddelen of gedragsverandering. Ik ben daarom steeds op zoek naar de meest gunstige en maximaal haalbare uitkomst, die bij jouw gemeente past. Samen komen we tot een oplossing om het zwerfafvalprobleem in jouw gemeente aan te pakken!

MEER WETEN OVER SCHOON BELONEN?

De belangrijkste kennis, tools, tips en inspiratie voor Schoon Belonen vind je op de Kenniswijzer Zwerfafval.