Weten welke zwerfafvalaanpak werkt? Kom naar onze Kennisbijeenkomsten

Delen

Verspreid door ons land besteden een aantal gemeenten éxtra aandacht aan hun zwerfafvalaanpak. Zo kijken we samen wat wél of niet werkt in de aanpak van zwerfafval. Inmiddels werpt deze extra focus op schoon haar vruchten af. Benieuwd naar de praktijkverhalen? Kom naar één van onze kennisbijeenkomsten.

In elke focusgemeente kun je naar een kennisbijeenkomst. Hier hoor je één of meer praktijkverhalen van de gemeente over hun ervaringen met ons Gemeenteprogramma Zwerfafval. Elke gemeente heeft een andere aanpak nodig, dus verwacht verschillende, inspirerende verhalen.Tijdens de bijeenkomsten gaan we vooral in op 'bewezen aanpakken'. Wat werkte er in de aanpak van zwerfafval en waarom? Uiteraard is er volop ruimte om kennis en ervaringen uit te wisselen of contact te leggen met onze regiomanagers

Data bijeenkomsten


In de onderstaande gemeenten kun je een kennisbijeenkomst bijwonen. Onderstaand vind je een indruk van het onderwerp en de inhoud van de bijeenkomsten. 

Aanmelden 

Via de onderstaande knop kun je je aanmelden voor de bijeenkomsten. Wij reserveren een plek voor je en houden je op de hoogte. De bijeenkomsten zijn gratis, maar het aantal plekken schaars. Kom je niet, meld je dan even af.