Dit zijn de gemeenteadviseurs

Delen

Ontmoet onze gemeenteadviseurs Fabienne en Anja. Zij ondersteunen gemeenten bij het inzetten van de verschillende modules van het Gemeenteprogramma Zwerfafval. Maak vrijblijvend een afspraak of mail de gemeenteadviseurs rechtstreeks. Ze denken graag met je mee.

Fabienne Mantes

Adviseur voor

Zeeland, Zuid-Holland, Utrecht, Noord-Holland

Contact

070-304 2080 of fmantes@nederlandschoon.nl

Vanuit een andere invalshoek

“Sinds 2001 werk ik in de afvalbranche, in uiteenlopende functies. Ik begon ooit als beleidsadviseur Afval en Schoon bij de gemeente Delft, later werkte ik als software consultant in de afvalbranche. Ik heb me daarna als projectmanager verder ontwikkeld en ben een tijd leidinggevende geweest bij Avalex. Sinds 1 maart 2017 werk ik als zelfstandig projectmanager en adviseur in de afvalbranche. Super om die kennis en kunde nu aan te kunnen wenden in de hoek van zwerfafvalbestrijding. Je komt bekenden tegen, maar vanuit een andere invalshoek.”

Sparringpartner

“Gemeenten mogen van mij een gedreven sparringpartner verwachten. Daar waar nodig zal ik hen adviseren en bijstaan om verder te komen met de aanpak van zwerfafval. Ik heb er zin in!”

Anja Bouma

Schoon Belonen account manager: Anja Bouma

Adviseur voor:

Friesland, Groningen, Drenthe, Overijssel, de ROVA-gemeenten, de kop van Noord-Holland (exclusief HVC-gemeenten) en Utrecht, Flevoland en Noord Holland 

Contact

070-304 2080 of abouma@nederlandschoon.nl 

Met een sterk team

“Natuurlijk is het ook interessant om met de andere accountmanagers te kunnen achterhalen welke systemen veelbelovend, efficiënt en werkbaar zijn. Leuk om dat met een andere collega te doen. Met onze verschillende werkterreinen en achtergronden vormen we een sterk team dat elkaar mooi aanvult.”

Gedreven sparringpartner

“Gemeenten hebben aan mij een gedreven sparringpartner om plannen te toetsen of nog net een stap verder te brengen. Uit ervaring weet ik wat vaak wel en niet werkt. Er zijn al zoveel mooie initiatieven, en ik heb nog genoeg ideeën om een extra boost te creëren!”