Sluit je aan

Samen een positieve impact

Als grootste bioscoop van Nederland is Pathé zich bewust van haar rol en impact die zij heeft op de samenleving. Het doel van Pathé is het alledaagse leven verrijken. Dat doen we door een bijzondere bioscoop-ervaring te bieden en gezamenlijke herinneringen te creëren. Maar ook door samen met onze bezoekers en medewerkers een positieve impact te creëren. Waarbij we onze impact op milieu in en rondom onze theaters, zo klein mogelijk willen laten zijn.

Maak een schoongebied aan

Opschoonommetje in jouw buurt

Ondanks het feit dat onze theaters nu gesloten zijn, blijft Pathé zich inzetten voor een schone leefomgeving. Help jij mee door in jouw buurt een Opschoon-ommetje te maken? Meld dan een schoongebied aan en doe mee!

Maak een schoongebied aan

Aan de slag

Kies hier hoe je in actie komt

Je wilt je inzetten voor een schonere buurt? Geweldig! Kies hieronder welke optie het beste bij je past. Je gebied of actie wordt automatisch aan Pathé gekoppeld.

Eigen schoongebied

  • Een vast stukje straat, park of strand om voortaan schoon te houden
  • Je ruimt op, bent buiten, beweegt én inspireert anderen
  • Een gratis opschoonartikel (je betaalt wel verzendkosten)

Eenmalige actie

  • Eén keer aan de slag
  • Alleen, met je eigen huishouden of met één persoon 
  • Een gratis opschoonartikel (je betaalt wel verzendkosten)

Webshop

Bestel je materialen

Heb je een schoongebied op de kaart gezet? Of een opschoonactie aangemaakt? Dan ontvang je een code voor een gratis opschoonartikel waarmee je aan de slag kunt (je betaalt alleen verzendkosten).

Naar de webshop

Bekijk de video

Een perfect bioscoopbezoek begint bij een schone entree