Benchmark Schoon

Hoe werkt jouw zwerfafvalaanpak ten opzichte van een vergelijkbare gemeente? Vergelijk gemeentelijke resultaten met Benchmark Schoon.

Financiële, sociale en technische aspecten spelen een rol bij je gemeentelijke aanpak. Met Benchmark Schoon krijg je snel inzicht in de samenhangende beheerambities, resultaten, kosten en aanpak. Het omvat de beheerthema’s reiniging en onkruid op verharding. Door duidelijke thema’s en prestatie-indicatoren kan je goed vergelijken. Je krijgt snel inzicht in elkaars aanpak en best practices worden zichtbaar. Zo zie je wat beter kan en wat je al optimaal doet.

De inhoud

  • Ga naar benchmarkschoon.nl en meld je aan. Word deel van het kennisnetwerk van gemeenten en bekijk je eigen prestaties naast die van anderen. Neem deel aan 3 bijeenkomsten voor verdieping.

Goed om te weten

De Benchmark Schoon is een initiatief van de NVRD, RWS Leefomgeving en Nederland Schoon. Benchmark Schoon is kosteloos. Wel vraagt het inzet van de gemeente: je investeert bijvoorbeeld tijd om de gegevens goed in te vullen en deel te nemen aan de bijeenkomsten.

Direct aan de slag?

Wil je direct aan de slag met de Benchmark schoon? Meld dan je gemeente aan. Wil je eerst wat meer weten? Neem dan contact op met één van onze regiomanagers.

Meld je gemeente aan   Neem contact op